lunes, 25 de diciembre de 2023

"U AND ME" LOGO CONTEST


Estem emocionats de compartir amb tots vosaltres el procés que hem seguit per a la creació del
 logo del projecte eTwinning "U & Me, Buddies indeed!"

Els i les alumnes de 6è han posat totat la seva motivació al servei de la creativitat i han dissenyat un logo per al projecte que recollís els valors del projecte tals com l'amistat, el respecte i la inclusió. Aquesta activitat no només va promoure la creativitat sinó que també els va permetre expressar la seva visió  sobre la inclusió social.

Tots els logos creats es van pujar al Google Classroom i d'allà van ser compartits a un formulari Google especialment creat per a votar el més popular entre els mateixos alumnes. 

Per a garantir un procés democratic i just, se'ls va assignar un nombre als logos de forma que els i les alumnes van poder votar de forma anònima els logos compartits.  Es van presentar 15 logos i es van emetre 24 vots per a escollir el logo que presentarà la nostra escola.

La il.lusió del nostre alumnat va quedar reflectit als resultats de la votació. El logo 1 va ser el guanyador, amb un 37,5% . Els logos 8 i 10 també van tenir molt d'èxit amb un 29,2% i un 12,5% dels vots, respectivament.


Volem  agrair a tots els i les alumnes la feina feta i felicitar al creador del logo guanyador, en Marcos Serrano de 6è, que es presentarà a la fase internacional de projecte. Li desitgem molta sort!!




 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Preparativos para la Movilidad ERASMUS: Encuentro online entre Familias, Profesores y Alumnos.

El martes 7 de mayo marcó un hito importante en la preparación para la movilidad ERASMUS+ "Green Friends of Europe".  Familias, al...